Categorieën

123-veilingdeals.nl | De mooiste Veilingsite met de leukste online veilingen.

lederlook jurk met handschoenen zwart

lederlook jurk met h ...

€ 38,95

Plateau glitter highHeels Silver

Plateau glitter high ...

€ 5,99

rode-loper halter-avondjurk met glitter rood

rode-loper halter-av ...

€ 33,95

leder look mantel met riem groen

leder look mantel me ...

€ 48,95

lange two-tone blazer met riem geel

lange two-tone blaze ...

€ 27,95

zomer shorts met zakken zalmroze

zomer shorts met zak ...

€ 17,95

latina top 4way looks! blauw

latina top 4way look ...

€ 17,95

Trendy pluizige hat / beanie roze

Trendy pluizige hat ...

€ 14,95

diepe v-halter satijnen mini jurkje bordeaux

diepe v-halter satij ...

€ 29,95

geribbelde een-schouder sweater-trui beige

geribbelde een-schou ...

€ 18,95

tanga body mit ketting blauw

tanga body mit ketti ...

€ 21,95

v-halter gebreide jurk met metal klinknagels marineblauw

v-halter gebreide ju ...

€ 24,95

close-fitting latex look body bruin

close-fitting latex ...

€ 27,95

set shorts+top met decoratieve knopen lila

set shorts+top met d ...

€ 30,95

hoge taille faux leder broek met ritssluiting bruin

hoge taille faux led ...

€ 24,95

hoge taille basic skinnyjeans blauw

hoge taille basic sk ...

€ 28,95

Welkom bij 123-veilingdeals.nl

De naam van deze vergelijkingssite maakt duidelijk dat je hier geen artikelen vindt voor een bepaalde prijs. De prijs die je uiteindelijk moet betalen staat nog niet vast. De beginprijs is 1 euro. Door te bieden kun je zelf betalen wat je voor een bepaald artikel wilt betalen. De hoogste kan het artikel voor het door hem of haar geboden bedrag aanschaffen. Een veilingsite werkt dus op dezelfde manier als een echte veiling. Je kunt echter niet zien wie er een bod uitbrengt. Ook is de tijd die je hebt om te bieden beperkt. De klok op een veilingsite loopt immers langzaam maar zeker terug naar O seconden.

Afbeeldingen en omschrijvingen

Deze vergelijkingssite ziet er uit als een gewone vergelijkingssite. Ook op een vind je immers afbeeldingen en omschrijvingen van de op deze website aangeboden artikelen. Ook de link onder de omschrijving naar Product Info en Bezoek Aanbieder komen bekend voor. De prijs maakt echter duidelijk dat het geen gewone vergelijkingssite is.  Er wordt immers geen vaste prijs vermeld. Bij ieder artikel wordt vermeld Prijs Vanaf € 1.00. De prijs die uiteindelijk betaald moet worden staat nog niet vast, net als bij een echte veiling.

Veel verschillende artikelen

Op deze veilingsite staan meer dan 1.100 verschillende artikelen. Je kunt, zoals op veel andere veilingsites, bieden op allerlei uitjes. Zo kun je bieden op bijvoorbeeld actieve uitstapjes, avondjes uit en eten en drinken. Veel mensen willen zo goedkoop mogelijk een uitstapje maken. Websites met dit soort veilingdeals genieten daarom een zekere populariteit. Je kunt overigens ook zoeken naar allerlei producten. Door onder Maak uw keuze te klikken op producten kun je bijvoorbeeld zoeken naar zonnebrillen, oordopjes, horloges en tassen. Door het uitbrengen van het laagste bod kun je dus voor een zacht prijsje de bezitter worden van een bepaald artikel.

Zoeken naar een bepaald artikel

Je kunt op deze veilingsite op drie manieren zoeken naar een bepaald artikel. Door te scrollen kun je de langgerekt pagina met de 123 meest populaire artikelen bekijken. Wellicht vind je dan het artikel waar je naar op zoek bent. Je kunt uiteraard ook gebruikmaken van het keuzemenu. Vaak moet je dan wel bijvoorbeeld heel veel verschillende hotels bekijken. Het vinden van het door jou gewenste hotel is niet eenvoudig. Je kunt ook besluiten om gebruik te maken van het zoekvenster. Tik bijvoorbeeld in het zoekvenster Amsterdam. Je vindt dan eenvoudig en snel uitstapjes en hotels in Amsterdam.

Bieden op een bepaald artikel

Stel dat je op zoek bent naar een zonnebril. Je tikt zonnebril in het zoekvenster. Je ziet de verschillende zonnebrillen die op deze vergelijkingssite worden aangeboden. Stel je besluit om een bod te doen op de Valentino Rubin zonnebril. Klik onder de omschrijving van de zonnebril op Bezoek webwinkel. Je komt dan terecht op de website van de webwinkel van Ticketveiling.nl. Direct zie je het laatste bod dat op de zonnebril is gedaan. Je ziet ook wat de winkelwaarde is van de zonnebril. Bovendien zie je een klok. De tijd loopt terug naar 0 seconden. Resteren er nog meer dan drie minuten op de klok? Dan is het niet zinvol om een bod uit te brengen. Bepaal in ieder geval wat je uiterste bod is. Resteert er nog maar weinig tijd op de klok en is de geboden prijs lager dan je uiterste bod? Dan kun je ook een bod doen. Wellicht ben je wel de hoogste bieder. Dan kun je de zonnebril kopen voor een door jou bepaalde prijs.