Categorieën

123-veilingdeals.nl | De mooiste Veilingsite met de leukste online veilingen.

blote schouder v-hals sweater-trui met volant khaki

blote schouder v-hal ...

€ 15,95

Trendy thermo sportbroek met strepen marineblauw

Trendy thermo sportb ...

€ 14,95

2-piece luxury bi-colour set leggings+pullover blauw

2-piece luxury bi-co ...

€ 27,95

thermo sporty slim broek met ketting patroon wit

thermo sporty slim b ...

€ 17,95

Trendy hoge taille leggings met neondetails roze

Trendy hoge taille l ...

€ 14,95

Trendy pullover met strass steentjes en strik cremewit

Trendy pullover met ...

€ 19,95

Pailletten-Shirt Zwart / Zilver

Pailletten-Shirt Zwa ...

€ 10,99

satijnlook blouse rouched bruin

satijnlook blouse ro ...

€ 27,95

paperbag broek met riem bordeaux

paperbag broek met r ...

€ 17,95

Trendy skinny hoge taille jeans gebruikte used look blauw

Trendy skinny hoge t ...

€ 26,95

letter halsketting b goud

letter halsketting b ...

€ 6,95

Trendy blote schouder trui gebruikte used look khaki

Trendy blote schoude ...

€ 18,95

statement oorbellen zilver

statement oorbellen ...

€ 11,95

geribbelde sweater-trui met rug veter bordeaux

geribbelde sweater-t ...

€ 25,95

Trendy casual drawstring jeans blauw

Trendy casual drawst ...

€ 20,95

langmouw schouder-vrij wikkel look khaki

langmouw schouder-vr ...

€ 12,95

Welkom bij 123-veilingdeals.nl

De naam van deze vergelijkingssite maakt duidelijk dat je hier geen artikelen vindt voor een bepaalde prijs. De prijs die je uiteindelijk moet betalen staat nog niet vast. De beginprijs is 1 euro. Door te bieden kun je zelf betalen wat je voor een bepaald artikel wilt betalen. De hoogste kan het artikel voor het door hem of haar geboden bedrag aanschaffen. Een veilingsite werkt dus op dezelfde manier als een echte veiling. Je kunt echter niet zien wie er een bod uitbrengt. Ook is de tijd die je hebt om te bieden beperkt. De klok op een veilingsite loopt immers langzaam maar zeker terug naar O seconden.

Afbeeldingen en omschrijvingen

Deze vergelijkingssite ziet er uit als een gewone vergelijkingssite. Ook op een vind je immers afbeeldingen en omschrijvingen van de op deze website aangeboden artikelen. Ook de link onder de omschrijving naar Product Info en Bezoek Aanbieder komen bekend voor. De prijs maakt echter duidelijk dat het geen gewone vergelijkingssite is.  Er wordt immers geen vaste prijs vermeld. Bij ieder artikel wordt vermeld Prijs Vanaf € 1.00. De prijs die uiteindelijk betaald moet worden staat nog niet vast, net als bij een echte veiling.

Veel verschillende artikelen

Op deze veilingsite staan meer dan 1.100 verschillende artikelen. Je kunt, zoals op veel andere veilingsites, bieden op allerlei uitjes. Zo kun je bieden op bijvoorbeeld actieve uitstapjes, avondjes uit en eten en drinken. Veel mensen willen zo goedkoop mogelijk een uitstapje maken. Websites met dit soort veilingdeals genieten daarom een zekere populariteit. Je kunt overigens ook zoeken naar allerlei producten. Door onder Maak uw keuze te klikken op producten kun je bijvoorbeeld zoeken naar zonnebrillen, oordopjes, horloges en tassen. Door het uitbrengen van het laagste bod kun je dus voor een zacht prijsje de bezitter worden van een bepaald artikel.

Zoeken naar een bepaald artikel

Je kunt op deze veilingsite op drie manieren zoeken naar een bepaald artikel. Door te scrollen kun je de langgerekt pagina met de 123 meest populaire artikelen bekijken. Wellicht vind je dan het artikel waar je naar op zoek bent. Je kunt uiteraard ook gebruikmaken van het keuzemenu. Vaak moet je dan wel bijvoorbeeld heel veel verschillende hotels bekijken. Het vinden van het door jou gewenste hotel is niet eenvoudig. Je kunt ook besluiten om gebruik te maken van het zoekvenster. Tik bijvoorbeeld in het zoekvenster Amsterdam. Je vindt dan eenvoudig en snel uitstapjes en hotels in Amsterdam.

Bieden op een bepaald artikel

Stel dat je op zoek bent naar een zonnebril. Je tikt zonnebril in het zoekvenster. Je ziet de verschillende zonnebrillen die op deze vergelijkingssite worden aangeboden. Stel je besluit om een bod te doen op de Valentino Rubin zonnebril. Klik onder de omschrijving van de zonnebril op Bezoek webwinkel. Je komt dan terecht op de website van de webwinkel van Ticketveiling.nl. Direct zie je het laatste bod dat op de zonnebril is gedaan. Je ziet ook wat de winkelwaarde is van de zonnebril. Bovendien zie je een klok. De tijd loopt terug naar 0 seconden. Resteren er nog meer dan drie minuten op de klok? Dan is het niet zinvol om een bod uit te brengen. Bepaal in ieder geval wat je uiterste bod is. Resteert er nog maar weinig tijd op de klok en is de geboden prijs lager dan je uiterste bod? Dan kun je ook een bod doen. Wellicht ben je wel de hoogste bieder. Dan kun je de zonnebril kopen voor een door jou bepaalde prijs.